
Welcome
3 RETTER JULEMENY CHRISTMAS 3 COURSE MENU 755,-kr
FORRETT
Velvetfjøl med julevri
​Et utvalg av sesongens julefavoritter på fjøl – ribberull, juleost, fikenkompott, brød. Selection of Christmas favorites – ribberull, Christmas cheese, fig compote, bread.
HOVEDRETT / MAIN COURSE
Juletorsk
Dampet torsk med ertepuré, sandefjordsmør, bacon og mandelpoteter. Steamed cod with pea purée, Sandefjord butter, bacon, and almond potatoes.
DESSERT (valg)
Klassisk riskrem med bringebærsaus / Hjemmelaget karamellpudding med krem
Klassisk riskrem med bringebærsaus / Traditional Rice Cream with Raspberry Sauce Allergener / Allergens: Melk eller / or Hjemmelaget karamellpudding med krem / Homemade Caramel Pudding with Cream
FORRETT / STARTERS
Velvetfjøl med julevri / Christmas Platter
Et utvalg av sesongens julefavoritter på fjøl – spekemat, ribberull, juleost, fikenkompott, brød
179,-kr
Gravlaks med sennepssaus og rugbrødchips / Cured salmon with mustard sauce and rye bread chips
Gravlaks med sennepssaus og rugbrødchips Cured salmon with mustard sauce and rye bread chips
149,-kr
HOVEDRETT / MAIN COURSES
Ribbetallerken / Roasted Pork Belly Plate
Saftig svineribbe, servert med medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, poteter, tyttebær og julesaus.
Roasted pork belly with pork patty, Christmas sausage, red cabbage, sauerkraut, potatoes, lingonberries, and Christmas gravy.
445,-kr
Pinnekjøtt / Traditional Cured Lamb Ribs
Tradisjonelt pinnekjøtt med kålrotstappe, kokte poteter, vossakorv og skysaus.
Traditional cured lamb ribs with mashed rutabaga, boiled potatoes, smoked sausage, and
485-kr
Juletorsk / Christmas Cod
Dampet torsk med ertepuré, sandefjordsmør, bacon og mandelpoteter.
Steamed cod with pea purée, Sandefjord butter, bacon, and almond potatoes.
495-kr
DESSERT / DESSERTS
Klassisk riskrem med bringebærsaus / Traditional Rice Cream with Raspberry Sauce
Klassisk riskrem med bringebærsaus Traditional rice pudding cream with raspberry sauce
139,-kr
Hjemmelaget karamellpudding med krem / Homemade Caramel Pudding with Cream
Hjemmelaget karamellpudding med krem Homemade caramel pudding with whipped cream
139,-kr
3 RETTER JULEMENY/CHRISTMAS 3 COURSE MENU
699,-kr
FORRETT / STARTER
Velvetfjøl med julevri / Christmas Platter
Et utvalg av sesongens julefavoritter på fjøl – ribberull, juleost, fikenkompott, brød. Selection of Christmas favorites – ribberull, Christmas cheese, fig compote, bread.
HOVEDRETT / MAIN COURSE
Ribbetallerken / Roasted Pork Belly Plate
Saftig svineribbe, servert med medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, poteter, tyttebær og julesaus. Roasted pork belly served with pork patty, Christmas sausage, red cabbage, sauerkraut, potatoes, lingonberries, and Christmas gravy.
DESSERT (valg/choice)
Klassisk riskrem med bringebærsaus / Traditional Rice Cream with Raspberry Sauce
Hjemmelaget karamellpudding med krem / Homemade Caramel Pudding with Cream
3 RETTER JULEMENY CHRISTMAS 3 COURSE MENU
749,-kr
FORRETT / STARTER
Velvetfjøl med julevri / Christmas Platter
Et utvalg av sesongens julefavoritter på fjøl – ribberull, juleost, fikenkompott, brød. Selection of Christmas favorites – ribberull, Christmas cheese, fig compote, bread.
HOVEDRETT / MAIN COURSE
Pinnekjøtt / Traditional Cured Lamb Ribs
Tradisjonelt pinnekjøtt med kålrotstappe, kokte poteter, vossakorv og sjysaus. Traditional cured lamb ribs with mashed rutabaga, boiled potatoes, smoked sausage, and gravy.