top of page

Welcome

3 RETTER JULEMENY CHRISTMAS 3 COURSE MENU 755,-kr

FORRETT 

Velvetfjøl med julevri

​Et utvalg av sesongens julefavoritter på fjøl – ribberull, juleost, fikenkompott, brød. Selection of Christmas favorites – ribberull, Christmas cheese, fig compote, bread.

HOVEDRETT / MAIN COURSE

Juletorsk

Dampet torsk med ertepuré, sandefjordsmør, bacon og mandelpoteter. Steamed cod with pea purée, Sandefjord butter, bacon, and almond potatoes.

DESSERT (valg)

Klassisk riskrem med bringebærsaus / Hjemmelaget karamellpudding med krem

Klassisk riskrem med bringebærsaus / Traditional Rice Cream with Raspberry Sauce Allergener / Allergens: Melk eller / or Hjemmelaget karamellpudding med krem / Homemade Caramel Pudding with Cream

FORRETT / STARTERS

Velvetfjøl med julevri / Christmas Platter

Et utvalg av sesongens julefavoritter på fjøl – spekemat, ribberull, juleost, fikenkompott, brød

179,-kr

Gravlaks med sennepssaus og rugbrødchips / Cured salmon with mustard sauce and rye bread chips

Gravlaks med sennepssaus og rugbrødchips Cured salmon with mustard sauce and rye bread chips

149,-kr

HOVEDRETT / MAIN COURSES

Ribbetallerken / Roasted Pork Belly Plate

Saftig svineribbe, servert med medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, poteter, tyttebær og julesaus.

Roasted pork belly with pork patty, Christmas sausage, red cabbage, sauerkraut, potatoes, lingonberries, and Christmas gravy.

445,-kr

Pinnekjøtt / Traditional Cured Lamb Ribs

Tradisjonelt pinnekjøtt med kålrotstappe, kokte poteter, vossakorv og skysaus.

Traditional cured lamb ribs with mashed rutabaga, boiled potatoes, smoked sausage, and

485-kr

Juletorsk / Christmas Cod

Dampet torsk med ertepuré, sandefjordsmør, bacon og mandelpoteter.

Steamed cod with pea purée, Sandefjord butter, bacon, and almond potatoes.

495-kr

DESSERT / DESSERTS

Klassisk riskrem med bringebærsaus / Traditional Rice Cream with Raspberry Sauce

Klassisk riskrem med bringebærsaus Traditional rice pudding cream with raspberry sauce

139,-kr

Hjemmelaget karamellpudding med krem / Homemade Caramel Pudding with Cream

Hjemmelaget karamellpudding med krem Homemade caramel pudding with whipped cream

139,-kr

3 RETTER JULEMENY/CHRISTMAS 3 COURSE MENU
699,-kr

FORRETT / STARTER

Velvetfjøl med julevri / Christmas Platter

Et utvalg av sesongens julefavoritter på fjøl – ribberull, juleost, fikenkompott, brød. Selection of Christmas favorites – ribberull, Christmas cheese, fig compote, bread.

HOVEDRETT / MAIN COURSE

Ribbetallerken / Roasted Pork Belly Plate

Saftig svineribbe, servert med medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, poteter, tyttebær og julesaus. Roasted pork belly served with pork patty, Christmas sausage, red cabbage, sauerkraut, potatoes, lingonberries, and Christmas gravy.

DESSERT (valg/choice) 

Klassisk riskrem med bringebærsaus / Traditional Rice Cream with Raspberry Sauce
Hjemmelaget karamellpudding med krem / Homemade Caramel Pudding with Cream

3 RETTER JULEMENY CHRISTMAS 3 COURSE MENU
749,-kr

FORRETT / STARTER

Velvetfjøl med julevri / Christmas Platter

Et utvalg av sesongens julefavoritter på fjøl – ribberull, juleost, fikenkompott, brød. Selection of Christmas favorites – ribberull, Christmas cheese, fig compote, bread.

HOVEDRETT / MAIN COURSE

Pinnekjøtt / Traditional Cured Lamb Ribs

Tradisjonelt pinnekjøtt med kålrotstappe, kokte poteter, vossakorv og sjysaus. Traditional cured lamb ribs with mashed rutabaga, boiled potatoes, smoked sausage, and gravy.

DESSERT (valg/choice) 

Klassisk riskrem med bringebærsaus / Traditional Rice Cream with Raspberry Sauce
Hjemmelaget karamellpudding med krem / Homemade Caramel Pudding with Cream
bottom of page